DESPRE

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch este un mesager spiritual modern, ale cărui cuvinte continuă să atingă lumea în cele mai profunde moduri. Cu un interes precoce pentru religie și o legătură profunda cu spiritualitatea, Neale s-a bucurat de-a lungul timpului de succes profesional, căutând însă răspunsuri si intelegere spirituală înainte de a experimenta conversația sa, acum celebră, cu Dumnezeu. Seriile de cărți “Conversații cu Dumnezeu” care au rezultat din acele experiențe au fost traduse în 37 de limbi, atingând milioane de oameni și inspirând schimbări importante în viața lor de zi cu zi.

Neale a scris 37 de cărți despre spiritualitate și aplicarea sa practică în viața de zi cu zi. Titlurile din seria “Cu Dumnezeu” sunt: “Conversații cu Dumnezeu” cărțile I – III; “Prietenia cu Dumnezeu”; “Comuniunea cu Dumnezeu”; “Noile Revelații”; “Dumnezeul de mâine”; “Ce vrea Dumnezeu?” și “Acasă cu Dumnezeu”. Șapte dintre cărțile din acea serie au ajuns pe lista New York Times de bestseller-uri , “Conversațiile cu Dumnezeu” – cartea I ocupând această listă mai bine de doi ani și jumătate.

Cele mai recente cărți ale sale sunt “Când totul se schimbă, schimbă totul” (2010), “Furtuna de dinaintea liniștii” (2011), “Singurul lucru care contează” (2012), “Ce a spus Dumnezeu” (2013), “Mesajul lui Dumnezeu pentru lume: m-ati inteles greșit cu totii” (2014), “Când Dumnezeu și medicina se întâlnesc” (2016) și “Conversații cu Dumnezeu, Cartea IV: Trezirea speciilor” (2017).

„Conversații cu Dumnezeu” a redefinit conceptul de Dumnezeu și a schimbat paradigme spirituale pe tot globul. Pentru a face față răspunsului global, Neale a creat o platformă online, www.CWGConnect.com, unde aplicarea mesajelor din “Conversații cu Dumnezeu” poate fi explorată și studiată profund în format audio, video și scris și unde cititorii pot primi răspunsuri la întrebări, in blogul Ask Neale – “Intreaba-l pe Neale”.

Opera lui Neale a ajuns peste tot in lume, de pe treptele lui Machu Picchu din Peru până la sfinții shintoți ai Japoniei, de la Piața Roșie din Moscova in Piața Sfantul Petru din Vatican sau in Piața Tiananmen din China. Și peste tot unde a ajuns – din Africa de Sud în Norvegia, din Croația pana în Olanda, din străzile orasului Zurich până pe străzile Seulului – Neale a intalnit în rândul oamenilor dorinta arzatoare de a găsi în sfârșit, un nou mod de a trăi în pace și armonie și a căutat să le aducă oamenilor un nou nivel de experienta si înțelegere a vieții și a lui Dumnezeu.

Neale locuieste în sudul statului Oregon, alături de soția sa, poeta Em Claire (www.emclairepoet.com). Au călătorit întreaga lume, împărtășind mesajele Conversatiilor cu Dumnezeu.

Pentru mai multe informații, vizitați www.CWGConnect.com

Video

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul